Tijdschrift van den Nederlandschen Werkloosheidsraad
Voortzetting van: Tijdschrift der Nationalen Vereeniging tegen Werkloosheid ... (ZO 17667 / EHB T 288). - Voortgezet als: Arbeidsbestel. Orgaan ... (ZO 17006).