Bakkerswinkel (Prinsengracht, hoek Vijzelstraat) door infanteristen beschermd. Uit: archief F. Domela NIeuwenhuis, VI a I B, no. 26. Originele foto: BG A61/165 - Favier, A.,
Bakkerswinkel (Prinsengracht, hoek Vijzelstraat) door infanteristen beschermd. Uit: archief F. Domela NIeuwenhuis, VI a I B, no. 26. Originele foto: BG A61/165.