Viering 25-jarig bestaan in het Minerva-paviljoen. Serie van 4 foto's van de tentoonstelling over de Parijse Commune van 1871
Viering 25-jarig bestaan in het Minerva-paviljoen. Serie van 4 foto's van de tentoonstelling over de Parijse Commune van 1871.