Winkler Prins Encyclopaedie. Hoofdred. E. de Bruyne, G.B.J. Hiltermann, H.R. Hoetink (Elsevier)
Met Supplement- en Registerdeel, 1955. Met Supplement 1960. Hoofdred. H.R. Hoetink, J.F. Koksma, R.F. Lissens e.a.