Opnamen voor het radioprogramma over De Vonk-De Vlam. Uitgezonden op 14 mei 1991. Programmamaakster: K. Amsberg - Amsberg, Kiki.
Opnamen voor het radioprogramma over De Vonk-De Vlam. Uitgezonden op 14 mei 1991. Programmamaakster: K. Amsberg.