Programma Openlucht Theater Vondelpark: 18 augustus: Snackbar favorieten, Straattheater Castra; 19 augustus: Orkest De Volharding; 20 augustus: El Kapisi; 21 augustus: American Youth Jazzband 'Dellaware', Theatergroep Hare Majesteit; 22 augustus: The Dutchies, Ton Lebbink, Red Zebra (1982)
Programma Openlucht Theater Vondelpark: 18 augustus: Snackbar favorieten, Straattheater Castra; 19 augustus: Orkest De Volharding; 20 augustus: El Kapisi; 21 augustus: American Youth Jazzband 'Dellaware', Theatergroep Hare Majesteit; 22 augustus: The Dutchies, Ton Lebbink, Red Zebra.