[Arkusz ulotek z instrukcjami głosowania dla zwolenników Solidarności z rejonu Szczecina] . Sheet of fliers with voting instructions for Solidarity supporters from the Szczecin area ([Komitet Obywatelski "Solidarność"], 1989)
B&w print on white paper. Three pairs of leaflets.