Interieur van de vakschool voor het machinesnijden, opgericht door de ANDB ca.1906. Uit: EHB Ned B III 7050. Staand in het rechter gangpad: leraar D. Drukker - Levita, A.S. de,
Interieur van de vakschool voor het machinesnijden, opgericht door de ANDB ca.1906. Uit: EHB Ned B III 7050. Staand in het rechter gangpad: leraar D. Drukker.