Het veilig spoor :
Ook met ondertitel: Maandschrift der Ver. van Geheelonthouders onder Ned. Snelverkeerspersoneel. De nrs. 10 van de jaren 1957-1960 verschenen onder de titel: De blauwe wekker i.v.m. de Blauwe Maand.