Bijeenkomst op "Onze Bliscap". Origineel bij H. van Viersen, Haarlem. Tekst onder foto. Plaats van personen op achterzijde
Bijeenkomst op "Onze Bliscap". Origineel bij H. van Viersen, Haarlem. Tekst onder foto. Plaats van personen op achterzijde.