Decoratie bij de bijeenkomst van 'Sociaal van A tot Z'. Portretten op de affiches v.l.n.r. Brinkman, Van Mierlo, Kok en Bolkenstein (1994)
Decoratie bij de bijeenkomst van 'Sociaal van A tot Z'. Portretten op de affiches v.l.n.r. Brinkman, Van Mierlo, Kok en Bolkenstein.