Kinderarbeid in Nederland en in het buitenland. Congres voor Kinderbescherming 1913. [Met een voorw. van F.L. Ossendorp en E.J. van Det] (Edelman en Barendregt, 1913)
Bestuur van het Congres voor Kinderbescherming.