Foto's van de benzinepomp en de verbouwing van de bioscoop, werkobjecten van de SOSS (Stichting Onderlinge Studentensteun Kriterion)
Foto's van de benzinepomp en de verbouwing van de bioscoop, werkobjecten van de SOSS (Stichting Onderlinge Studentensteun Kriterion).