Progresivna Slovenija, Trst in Koroška. Uvodna beseda in jubilejni zapisek J. potrč (Pomurska založba, 1964)
Z ilustr. i bibliogr. 2-a izd. knjige: Ivan Regent in Ivan Kreft, Progresivna preusmeritev političnega gibanja med vojnama v Sloveniji in Trstu.