Evaluatieonderzoek dienstencentra voor bejaarden : (Ministerie CRM)
Band I: Ontstaan en functioneren van twee dienstencentra; verkennend onderzoek. 51 p. Band II: Stikker, A.J. Hulp en moeite. 274 p. Band III: Halbertsma, J. Ontspanning en behoefte aan kontakten en; Kammen-van Kerkwijk, L.M. van. Interne analyse v.d. dienstencentra "Overvecht" en "Kanaleneiland" te Utrecht. 207 p. Apart uitgegeven: Vrolijk, J. Samenvatting en kommentaar. 's-Gravenhage, Staatsuitgeverij, 1975, 37 p.