Tweede rij, in het midden rechts naast man met hoed Mertens. Op de grond 4e van rechts Tromp. Vóór het nederlandse palvioen bij de wereldtentoonstelling
Tweede rij, in het midden rechts naast man met hoed Mertens. Op de grond 4e van rechts Tromp. Vóór het nederlandse palvioen bij de wereldtentoonstelling.