Niezależność . pismo Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność" region Mazowsze, no. 29, 1981 - [acting EIC Konrad Bieliński], [ill. Andrzej Czeczot] (NSZZ "Solidarność" Region Mazowsze, 1981)
Print run: 23000-25000 copies