'Sinds 1907 voorman in de anti-militaristische beweging; eenige jaren hoofdbestuurder van de Federatie van Metaalbewerkers.'
'Sinds 1907 voorman in de anti-militaristische beweging; eenige jaren hoofdbestuurder van de Federatie van Metaalbewerkers.'.