Dziennik Związkowy . dziennik Zarządu Regionu Śląsko-Dąbrowskiego, no. 9, 1981 - "Solidarność", [EIC Andrzej Szyja] (ZR Śląsko-Dąbrowskiego NSZZ "Solidarność", 1981)
Creation and circulation: For internal use