Tiende foto van de schilderingen in de bondsraadszaal. Uit: Vijftien fotografieën van de wandschilderingen door R.N. Roland Holst uitgevoerd in de vergaderzaal van het gebouw van de Algemeenen Nederlandschen Diamantbewerkersbond te Amsterdam. Rotterdam: W.L. & J. Brusse, 1909 - Roland Holst, Richard Nicolaüs, (1908)
Tiende foto van de schilderingen in de bondsraadszaal. Uit: Vijftien fotografieën van de wandschilderingen door R.N. Roland Holst uitgevoerd in de vergaderzaal van het gebouw van de Algemeenen Nederlandschen Diamantbewerkersbond te Amsterdam. Rotterdam: W.L. & J. Brusse, 1909.