Plan van bestuur der Nederlandsche bezittingen in Oost-Indien, en van het drijven van den Oost-Indischen handel door de generaale verëenigde Oost- Indischen Compagnie, onder een uitsluiten octroij (Z.pl.)
Ingeb. bij: Gysbert K. van Hogendorp, Verhandelingen over den Oost- Indischen handel, dl I.