Nota van den Raad van Bestuur der Nationale Unie, gericht aan de Eerste Kamer der Staten-Generaal betreffende de Mannheimer affaire in verband met de veiligheid der munt. [...]
Ook verschenen onder de titel: De Mannheimer - Affaire.