Onderzoek naar den voedingstoestand van schoolkinderen te Haarlem 1937 / . Rapport inzake den voedingstoestand der schoolkinderen over het jaar 1937 (s.n.], 1937)
Omslagtitel: Rapport inzake den voedingstoestand der schoolkinderen over het jaar 1937.