Zuid-Afrika voor en na, bij wereldbond in Ottawa (De Werkgroep, 1982)
Knipselkrant met artikelen over de World Alliance of Reformed Churches (WARC), naar aanleiding van de bijeenkomst in augustus 1982 te Ottawa, Canada.