Grondslagen voor de ontwikkeling van de Luchthaven Schiphol. Rapport uitgebracht door de Commissie ter bestudering van de uitbreiding van de Luchthaven Schiphol. [Voorz.: U.F.M. Dellaert] (Amsterdam, 1956)
Gemeenteblad 1956 - Bijlage G.