Serie toverlantaarnplaatjes van de Rietvogels Amsterdam (NASB) 'Arbeiderswatersport: kano varen, zeilen, zwemmen, kamperen'. Samengesteld door Duco Hoekstra
Serie toverlantaarnplaatjes van de Rietvogels Amsterdam (NASB) 'Arbeiderswatersport: kano varen, zeilen, zwemmen, kamperen'. Samengesteld door Duco Hoekstra.