Maatschappij tot Nut van 't Algemeen, departement Amsterdam : . Beknopt overzicht bij de herdenking van zijn 150-jarig bestaan op 1 April 1935 (Drukkerij Plantijn, 1935)
Gedenkboek Maatschappij tot nut van 't algemeen.