Psychologisch toekomstbeeld. De heele [...] zit in gekkenhuizen, behalve enkele deskundigen, een paar rechters en een of twee veldwachters - Hahn, Albert,
Titel prent: Een toekomstbeeld. Op de achterzijde van de tekening staat een portret.