Rozwaga i Solidarność . pismo pod patronatem Komisji Zakładowej NSZZ "Solidarność" Stoczni Gdańskiej, no. 25, 1981 - [Roman Pieńkowski duty ed.] (NSZZ "Solidarność" Stocznia Gdańska, 1981)
Creation and circulation: For trade-union internal use; Logo: SG