Op PvdA-congres in de RAI in Amsterdam. Plaats van personen aangegeven op achterzijde foto - Sonneveldt, Ton,
Op PvdA-congres in de RAI in Amsterdam. Plaats van personen aangegeven op achterzijde foto.