Actieweek "Leiden tegen Apartheid" waar Industriebond FNV ook bij betrokken was. Tentoonstelling in "De Waag". Verstraete: links - Nieuwenhuijs, Henk, (1982)
Actieweek "Leiden tegen Apartheid" waar Industriebond FNV ook bij betrokken was. Tentoonstelling in "De Waag". Verstraete: links.