Afvaljeugd 15 tot 25 jaar. [Ons eigen werkboek om de politiek van regeringen en parlement mee door te lichten] (Stichting UVRIJ/UFREE, 1974)
Gezamenlijke uitg. van het Landelijk Werkers Overleg, Projekten Jeugdwerkloosheid en de Stichting UVRIJ. Gevolgd door: Werklozenverzet 15- 65 jaar.