Ontvangst van de Ned. Bachver. in de Stadsschouwburg in Utrecht. Geheel links: De Beaufort, naast hem H. Ploeg. Geheel rechts: staatssecr. Scholten, naast hem: De Ranitz, naast deze A.C. Ploeg - Troost, Roel,
Ontvangst van de Ned. Bachver. in de Stadsschouwburg in Utrecht. Geheel links: De Beaufort, naast hem H. Ploeg. Geheel rechts: staatssecr. Scholten, naast hem: De Ranitz, naast deze A.C. Ploeg.