Solidariteit met de vrijheidsstrijders van Zuidelijk Afrika (1980)
Oproep om deel te nemen aan het solidariteitskamp zuidelijk afrika van de vrijwilligersorganisaties VIA en SIW i.s.m. de AABN, in Amsterdam, juli 1980.