Zicht op inspraak : (Staatsuitgeverij, 1971)
Bewerking van twee adviezen van de Raad van Advies voor de Ruimtelijke Ordening over de inspraak van de bevolking bij het ruimtelijk beleid, samengest. in opdracht van het Ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening.