Gedenkboek [van de] Nederlandsche Bond van Boekbinderspatroons 1909 - 9 maart - 1934 ([Amsterdam, 1934)
Los: [voorrede gewijd aan F.L. van der Bom.] Jubileumnummer van 'Magnus' vakblad van de Nederlandse Bond van Boekbinderspatroons (1934):no.5-6. - Gedenkboek: Nederlandsche Bond van Boekbinderspatroons.