De kinderrevolutie tegen het Wettig Gezag te Zaandam - Hahn, Albert,
Titel prent: Kinder-revolutie tegen het Wettig Gezag te Zaandam : voor latere historie-schrijvers: "Op 30 April 1914, den verjaardag van prinses Juliana hielden jeugdige burgers en burgeressen...".