Wolny Głos Ursusa . pismo przyjaciół i sympatyków "Solidarności", no. 140, 1990 - Jerzy Domżalski EIC, Leszek Nadstawny graphic design (s.n.], 1990)
Creation and circulation: From issue no. 150(1990) journal published legally titled Wolny Głos