"Vliegende Brigade" bij CPN demonstratie op Waterlooplein. Uit de serie 4834-4838. Tweede van rechts de Leeuw - Meerendonk, Ben van
"Vliegende Brigade" bij CPN demonstratie op Waterlooplein. Uit de serie 4834-4838. Tweede van rechts de Leeuw.