Radio-opnamen over het plaatsen van gedenkstenen ter nagedachtenis aan Van der Lubbe in Leiden, Leipzig en Berlijn - Schouten, Martin.
Radio-opnamen over het plaatsen van gedenkstenen ter nagedachtenis aan Van der Lubbe in Leiden, Leipzig en Berlijn.