Opname ronde-tafelgesprek over de oprichting en de periode 1957-1967 voor het boek "Ontwapenend : geschiedenis van 25 jaar PSP" (Call number: 279/18) - Brandsen, Jan.
Opname ronde-tafelgesprek over de oprichting en de periode 1957-1967 voor het boek "Ontwapenend : geschiedenis van 25 jaar PSP" (Call number: 279/18).