Gesprek van leden van de VAF, de SUGBA en kritische bijstandsmaatschappelijkwerkers met wethouder van Sociale Zaken Van der Have (Staand rechts). Uitvoeriger toelichting op begeleidend schrijven bij foto
Gesprek van leden van de VAF, de SUGBA en kritische bijstandsmaatschappelijkwerkers met wethouder van Sociale Zaken Van der Have (Staand rechts). Uitvoeriger toelichting op begeleidend schrijven bij foto.