Set kaarten gepubliceerd door AA Enterprises in Londen - opbrengst voor de EMS-campagne 'Steun de vrouwen van Angola'
Set kaarten gepubliceerd door AA Enterprises in Londen - opbrengst voor de EMS-campagne 'Steun de vrouwen van Angola'.