In de RAI. Op getoonde foto: Den Uyl overlegt met Kalk en Beereboom omringd door fotografen - Bagen, Arthur, (1975)
In de RAI. Op getoonde foto: Den Uyl overlegt met Kalk en Beereboom omringd door fotografen.