Conferentie in Den Haag van de Regionale Werkgroep Sociaal-Economisch Beleid, Zuid-Holland, van de PvdA - Sonneveldt, Ton,
Conferentie in Den Haag van de Regionale Werkgroep Sociaal-Economisch Beleid, Zuid-Holland, van de PvdA.