Landelijke demonstratie voor werkgelegenheid georganiseerd door de drie grote vakcentrales. Een beeld van de optocht door de Utrechtse straten
Landelijke demonstratie voor werkgelegenheid georganiseerd door de drie grote vakcentrales. Een beeld van de optocht door de Utrechtse straten.