De Reaktie: "Ik ben volkomen over u tevreden. maar leg nu ook nog dit lo[...] dasje af, dat herinnert zoo aan uw zondige demokratische jeugd" - Hahn, Albert,
Titel prent: De bekeerde zondaar : de reaktie: "Braaf mijn jongen, ik dacht wel...".