Programma: 18 januari De wijze geit; 20 januari Propria Cures 100 jaar; 24 januari Dennis Brown, Freddy McGregor; 25 januari Afro-Caraïbisch festival
Programma: 18 januari De wijze geit; 20 januari Propria Cures 100 jaar; 24 januari Dennis Brown, Freddy McGregor; 25 januari Afro-Caraïbisch festival.