De gemeente-ambtenaar : . De gemeente-ambtenaar : orgaan van het Nationaal Verbond van Gemeente-Ambtenaren in Nederland
Vanaf (1906/07) met ondertitel: Orgaan van het Nationaal Verbond van Gemeente-Ambtenaren in Nederland. Voor suppl. zie: De stormklok (ZF 54802). VOORTGEZET ALS: De ambtenaarsbond. ed: Rijk-Prov.-Gemeente-S.P.R.L. (Microf./P 1634).