Priručnik za privredno planiranje u zemljoradničkom zadrugarstvu i poljoprivredi za [ekonomsku 1957/]1958 godinu. (Uputstva i obrasci) (Zadružna knjiga, 1958)
Glavni savez zemljoradničkih zadruga NR. Srbvije. Ekonomsko- analitička grupa.